Je bent er zo!

Reeuwijk-Brug ligt ingeklemd tussen de A12 en de Reeuwijkse Plassen. Het dorp wordt doorsneden door de Breevaart. In het zuiden is het vastgegroeid aan Gouda. In het noorden grenst het aan recreatiegebied De Reeuwijkse Hout. Bundereiland ligt nabij de Reeuwijkse Randweg en is daarmee goed en gemakkelijk bereikbaar.

Volop voorzieningen

In Reeuwijk-Brug is alles vlakbij. Winkels, scholen, OV en zorgvoorzieningen. Maar ook vind je er volop sportclubs, watersportrecreatie en leuke horeca. In Reeuwijk-Brug gaat het dorpse leven rustig zijn gangetje, maar ben je af en toe op zoek naar wat meer stadse drukte? In Gouda zit je zo, je bent er met 10 minuutjes fietsen.

Sporten en recreƫren


Voetbal, hockey, atletiek en natuurlijk watersport. Dat alles en meer vind je in de directe omgeving van Reeuwijk-Brug en Bundereiland. Er zijn heel veel sportverenigingen.

Het Reeuwijkse hout


Het Reeuwijkse Hout bestaat uit bos, weidepartijen en een grote plas. Wat ooit een polder was is uitgegroeid tot een geweldig divers natuurgebied. Wat een heerlijke plek.

Ontdekken en beleven


In en rond Reeuwijk-Brug kun je eindeloos fietsen, wandelen, skaten, zwemmen, vissen, surfen, duiken, picknicken, spelen, vogels spotten en kamperen. Ontdek het allemaal.

Eten en drinken


In het dorp en rondom de Reeuwijkse Plassen vind je tal van leuke, gezellige en heel goede horecagelegenheden. Van Paviljoen Reeuwijkse Hout tot Bistro ’t Wapen.

Aanmelden